duminică, 28 septembrie 2008

Introducere in Afiliere.

 este un program de afiliere?

O modalitate prin care poti castiga, destul de usor, bani online.

Cum anume? Prin simplul fapt ca recomanzi niste produse sau servicii ale unor companii familiei tale, prietenilor tai, cunoscutilor tai dar in mod special tuturor celor care au acces la internet.

Recomandarile de produse si servicii sunt foarte vechi, doar modalitatile de a le face sunt noi. Este mult mai usor acum fata de zilele in care oamenii trebuiau sa se foloseasca de telefoane, de reviste si de alte surse de informare doar ca sa fie la curent cu cele mai noi produse/servicii care puteau fi recomandate altora.

Astazi, daca detii un site poti face recomandari vizitatorilor tai cu privire la anumite produse/servicii oferite de compania "X". Dar nu numai detinatorii de site-uri pot face acest lucru ci oricine este dornic sa castige niste bani. Promovarea unui anumit produs/serviciu o poti face cum doresti: prin anunturi, forumuri, email-uri la prieteni, etc.

Practic, orice persoana, utilizator de internet interesata de a avea venituri in urma unor activitati simple de marketing si promovare pe internet poate intra intr-un program de afiliere.

Cu initiativa si cu perseverenta iti poti construi un adevarat imperiu din programele de afiliere. Te inscrii la mai multe firme care ofera programe de afiliere si le promovezi produsele/serviciile. Iar eu voi incerca prin acest blog sa te tin la curent cu tot ceea ce ai nevoie sa stii despre programele de afiliere.

Mult succes!

Niciun comentariu: