duminică, 28 septembrie 2008

Cum sa-ti cresti comisioanele din afiliere peste noapte?

Presupunand ca esti deja intr-un program de afiliere, care ar fi urmatorul lucru pe care ai vrea sa-l faci? Sa-ti dublezi veniturile? Sa ti le triplezi?
Se poate acest lucru? Da! Cum? Citind in randurile urmatoare despre cum sa-ti cresti comisioanele peste noapte!
1. In primul rand incearca sa promovezi cel mai bun program de afiliere si cele mai bune produse. Mai mult ca sigur ca vrei ca programul pe care il promovezi sa ofere cele mai mari castiguri in cel mai scurt timp posibil! Nu?
Exista mai multi factori de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti un program de afiliere:
- program care ofera un comision cat mai mare;
- produse care se adreseaza publicului tau tinta;
- programe care isi platesc afiliatii lor la timp si au mai multe metode de plata.
Daca alegi un program si vezi ca nu castigi nimic dupa un anumit timp mai bine cauti in alta parte.
Sa stii ca pe internet exista mii de programe de afiliere care te fac sa iti pierzi timpul dar si banii pe care ii investesti in publicitate.
Poti sa scrii articole gratuite si sa le trimiti prospectilor tai. In felul acesta te poti distinge de eventualii competitori, care ar putea promova aceleasi produse ca si tine.
In articolele pe care le trimiti ofera informatii care ar putea fi valoroase pentru prospectii tai. Ai putea chiar sa adaugi unele recomandari de la cei care au cumparat deja produsele. In acest mod iti construiesti credibilitatea in fata prospectilor tai.
2. Salveaza adresele de e-mail ale celor care download-eaza articolele tale.
De obicei oamenii nu cumpara din prima incercare. Personal, atunci cand mi-am cumparat laptop-ul, am cautat in mai multe locuri si chiar am mers de mai multe ori la acelasi vanzator. Ca doar dadeam un pumn de bani! Si am vrut sa iau exact ce aveam nevoie!
Ei bine, la fel e si pe internet! Oamenii cauta mult pana se hotarasc ce produs sa cumpere. Asa ca e posibil ca tu, ca si revanzator al unui produs, sa fii nevoit sa trimiti mai mult de 7 mesaje pentru a face o vanzare.
Acesta este motivul pentru care trebuie sa salvezi datele de contact ale tuturor celor care iti descarca articolele gratuite.
Foarte important: obtine datele de contact ale prospectilor tai inainte de a-i trimite pe pagina de web a vanzatorului. Tine minte ca tu faci publicitate gratuita vanzatorului. Insa esti platit doar daca se realizeaza vanzarea. Iar daca tu trimiti prospectii direct la vanzatori, fara sa ai datele lor, poti sa-i pierzi pentru totdeauna.
Situatia se schimba atunci cand ai datele lor de contact: le poti trimite o serie de mesaje publicitare, crescand astfel sansele ca sa faci o vanzare.
3. Negociaza-ti comisionul. Daca deja ai avut un success important in promovarea unui produs, incearca sa contactezi furnizorul si sa negociezi un comision mai mare dacat cel oferit de el.
Daca furnizorul este inteligent, mai mult ca sigur ca nu va dori sa piarda o sursa de venit si iti va acorda comisionul pe care il vrei. Retine faptul ca furnizorul nu investeste nici un ban in tine asa ca nu fi timid… si cere un comision mai mare… dar fii rezonabil.
Incearca aceste strategii si vei observa cum iti creste venitul din afiliere!
Mult succes!

Niciun comentariu: